Suna:

SERVICII FOTO VIDEO | CABINA FOTO | GHEATA CARBONICA

OFERTE NUNTA
OFERTE CUNUNIE CIVILA
OFERTE BOTEZ
OFERTE MACARA VIDEO
Du-te la conținut

Intrebari-Raspunsuri

Informatii Utile
Ce servicii oferim?
Serviciile Foto-Video sunt serviciile principale oferite de GamberoneMedia SRL, fie cu o singura camera (un operator video), fie cu filmari multicamere (2-3 videografi inclusiv macara video) care asigura o dinamica mai mare a cadrelor; Totodata serviciile foto va asigura momentele instantanee, captand cele mai frumoase emotii din evenimentul dvs.
Serviciul Cabina Foto va asigura fotografii nelimitate invitatiilor dvs. cu maxima distractie folosind propsuri si accesorii.
Serviciul Fum Greu cu gheata carbonica este destinat pentru dansul mirilor si este asigurat de o masina cu capacitate mare pentru 400 metri patrati.
Cum aleg serviciile?
Nimic mai simplu. In pagina FILTRU SERVICII aveti posibilitatea sa filtrati serviciile dorite functie de mai multe criterii:
- Tip Eveniment (Nunta, Cununie Civila, Botez, Petrecere, Corporate, Banchet etc.);
- Tip Serviciu (Servicii foto-video, Servicii foto, Servicii video, Cabina foto, Fum greu - Gheata Carbonica);
- Rezolutie Filmare (FullHD - 1K; UltraHD - 4k);
- Macara Video (Echipament asigurat la restaurant);
- Recomandare Pachete ( functie de dinamica de cadre);
- Ordonare dupa pret.
Fiecare pachet are o descriere transparenta asupra pretului, materialelor primite cat si a serviciilor oferite privind resursa umana si tehnica folosita.
Cum comand, Cum rezerv data?
Dupa alegerea serviciilor dorite, site-ul va va conduce la urmatorul pas in care va trebui sa va creati un cont unde trebuie sa specificati informatii referitoare la data evenimentului cat si a datele dvs.
Cum ne contactati?
Fie ca alegeti varianta telefonica, a mesajelor sau a formularelor interactive noi va stam la dispozitie pentru orice informatie.
Ce garantii primiti?
In primul rand primiti o transparenta  a serviciilor noastre. Functie de bugetul dvs., prin alegerea serviciilor contractate veti avea siguranta unui eveniment reusit !
Transparenta oferte > Comanda clara > Contract Ferm > Servicii de calitate.


Va multumim pentru alegerea facuta!
Înapoi la cuprins