>
Suna:
+40742154740
Du-te la conținut

Despre noi

Informatii Utile

GAMBERONE MEDIA, este o firma cu o politica dedicata si orientata catre client, care aduce de fiecare data finete si valoare in proiectele de videografie si fotografie. Suntem pregatiti sa facem fata exigentelor de productie video multicamere, inclusiv spectacolelor si concertelor, cu echipamente profesionale de top cu o investitie maxima in resursa umana, specializata in audiovizual, care lucreaza unitar si congruent.
Fondatorii GAMBERONE MEDIA, Alina si Ovidiu, alaturi de colegii lor Stefan, Cristi si Dan va aduc maximum de calitate si profesionalism in productiile dedicate evenimentului dvs. Ovidiu este director de imagine, coordonatorul echipelor de productie, editorul sef și videograful principal în producția comercială, corporatistă, de nuntă și eveniment. Alina este profesionistul de marketing și social media; manager de proiect de conducere pentru afaceri, corporații, nunți și evenimente. De asemenea rolul predominant este de coordonare si regie si nu in ultimul rand fotograful echipei.
Fiecare client este tratat special pentru noi. Lucrăm la comandă cea mai mare parte a producției videografice si fotografice și ne bucurăm când împlinim vise și aducem bucurie. Dincolo de obligațiile contractuale, ținem să ne respectăm promisiunile, așa cum facem cu oricine care a decis să aibă încredere în noi. Suntem o afacere de familie și un colectiv ce a ales să pună clientul în centrul obiectivelor sale și să construiască un portofoliu bazat real. Lucrăm cu pasiune și profesionalism tocmai pentru a da viață dorințelor și viselor voastre.
Înapoi la cuprins