>
Suna:
+40742154740
Du-te la conținut

Termeni si conditii GamberoneMedia

Informatii Utile
TERMENI SI CONDITII:
Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor beneficiari Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.gamberonemedia.ro.
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului www.gamberonemedia.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Beneficiari".
Beneficiarii de servicii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare ai serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
Se definesc urmatorii termeni:
- Prestator: persoana juridica GAMBERONE MEDIA SRL, administratorul site-ului www.gamberonemedia.ro, care in urma unei comenzi primite si a incheierii unui contract de prestari servicii, va asigura serviciile cu cerintele conform comanda primita;
- Beneficiar: persoana fizica sau juridica, care in urma comenzii lansate si a incheierii unui contract de prestari servicii, va beneficia de cerintele conform comanda lansata si implicit va efectua plata serviciilor comandate;
- Serviciu: reprezinta orice oferta elaborata de Prestator, care se va regasi in comanda transmisa de Beneficiar si implicit in obiectul contractului. Prestaorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand ofertele dar nu si cele contractate deja.  
CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA:
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI:
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile serviciilor si compatibilitatea acestora prin vizitarea paginii www.gamberonemedia.ro, inainte de a le comanda. Raporturile comerciale dintre cumparator si GAMBERONE MEDIA SRL sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Clientul are dreptul sa renunte la serviciile comandate inainte de a incheia cntractul de servicii. Orice comanda care nu s-a finalizat cu incheierea unui contract de prestari servicii in termen de 5 (cinci) zile duce implicit la anularea acesteia.
SC GAMBERONE MEDIA SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, avand o politica orientata catre client pentru satisfactia acestuia.
FRAUDA:
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.gamberonemedia.ro.
SC GAMBERONE MEDIA SRL nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.
DREPT APLICABIL:
Prin folosirea site-ului www.gamberonemedia.ro, beneficiarul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si GAMBERONEMEDIA SRL.
In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
DISPONIBILITATEA SERVICIULUI:
Administratorul www.gamberonemedia.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.gamberonemedia.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@gamberonemedia.ro

Înapoi la cuprins